Om os

Ligesom vi gerne vil lære mere om dig, kan du læse mere om os og hvem vi er på denne side.

Velkommen til Autostreit – Du finder os i Herlev og Hvidovre

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!

Klausdalsbrovej 495
2730 Herlev
Gungevej 8-10
2650 Hvidovre
Vi har åbent
Mandag 07:30 – 15:30 Tirsdag 07:30 – 15:30 Onsdag 07:30 – 15:30 Torsdag 07:30 – 15:30 Fredag 07:30 – 15:00

For everything your car needs

Vi er dedikerede til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os. Vi lytter til, hvad du har at sige, og forsøger altid at finde den bedste løsning for dine behov.

Enestående kvalitet

Personlig og engageret

Fair og rimelig

Autostreit ApS – hvem er vi?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvem vi er, vores historie og værdier, kan du finde det her.

Vil du være en del af vores team?

Vi opfordrer dig altid til at sende en uopfordret ansøgning, da vi altid leder efter dygtige kollegaer til at blive en del af vores team. Find vores ledige stillinger her.

Vi er en del af Bosch Car Service-netværket

Som en del af det verdensomspændende netværk, med over 15.000 værksteder i 150 lande, drager vi fordel af know-how, teknisk træning, diagnostisk udstyr og reservedele direkte fra Bosch – en af de førende leverandører til bilindustrien.