Velkommen til Autostreit Herlev

Bilværksted Herlev

Velkommen til Autostreit Herlev – Et innovativt bilværksted i Herlev, hvor vi leverer service af høj kvalitet. Vi er stolte af at være en del af fremtidens bilværksteder, hvor vi kombinerer avanceret teknologi med vores ekspertise og passion for biler.

Fremtidens bilværksted kræver mere end blot en garage og en mekaniker. Vi har investeret i den nyeste teknologi og udstyr, så vi kan levere præcises og effektive reparationer og services. Vores dygtige team af mekanikere og karrosseri-teknikere udvikler hele tiden deres kompetencer, så de har den nødvendige viden og færdigheder til at håndgere selv de mest avancerede køretøjer.

Servicecenter og værksted

Vores værksted og servicecenter hos Autostreit Herlev tilbyder alt, der skal til for at holde din bil kørende. Fra olieskift til dæk- og bremsekontrol kan vores professionelle team sikre, at din bil er i topform. Desuden tager vores specialuddannede Bosch teknikere sikker hånd om de tekniske udfordringer. Vi bruger kun kvalitetsdele og forpligter os til at give vores kunder en ekstraordinær oplevelse.

Skadecenter

Skulle uheldet være ude, har vores skadecenter i Herlev ekspertisen til at reparere enhver form for skade. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber for at sikre en smidig proces og hurtig reparation, så du kan komme tilbage på vejen. Ved Autoskade tilbyder vi gratis lånebil.

Erhvervscenter

Erhvervscenteret hos Autostreit Herlev er dedikeret til at levere en komplet løsning til virksomheder med bilflåder. Vi tilbyder service og reparation, flådeadministration samt en online portal, der gør det nemt for virksomheder at holde styr på deres køretøjer.

Autoriseret Maxus værksted

Vi er autoriseret værksted for det nye elbilsmærke mærke: Maxus. På et autoriseret Maxus værksted møder du specialister på Maxus, der har den nødvendige know-how og det rigtige værktøj, der sikrer, at din Maxus behandles i overensstemmelse fra fabrikkens forskrifter.
Læs mere om vores autoriserede Maxus værksted.

Hvad vores kunder tænker

Ricki Clausen
Ricki Clausen
10:38 03 May 24
En dyr fornøjelse, men fin service.Skulle brug starthjælp 200 meter fra deres butik. En sød og flink lærling kom og hjalp og sikrede at generatoren virkede. Så han får dem op på 2 stjerner.Men 514 kroner for 60 sekunders arbejde. Fra en lærling.Så er man ikke så jagt efter kunder i hvert fald 🤣Pyt. Man må betale for egen dumhed som en afladning jo er. Men reparationer bliver ikke hos dem.
Tim Marcus Yderskov
Tim Marcus Yderskov
07:03 21 Feb 24
Virkelig dyre og laver ikke det man ber dem om bestilte 2 nye fordæk og afbalancering men fik kun afbalancering og så til prisen af hvad 2 nye dæk koster 🙁
Noah Osman
Noah Osman
17:53 02 May 23
Har fået virkelig god service af Jesper. Dette sted kan varmt anbefales!
birgit kruse
birgit kruse
15:39 01 Feb 23
Det er et rart sted og de er bare så flinke både dem der sidder på kontoret og dem på værkstedet. Og ligeledes at de tager sig tid til at køre en hjem og hente en.
Ann H
Ann H
16:34 31 Jan 23
Rigtig fint værksted med kompetente og dygtige fagfolk. Hurtig og fin service og desuden super flinke medarbejdere. Kan varmt anbefales!
Pia McCluskey
Pia McCluskey
15:22 13 Dec 22
Super god service, skulle blot have luft i dækkene, så jeg er så taknemmelig for hjælpen.
Morten Kjærgaard
Morten Kjærgaard
14:47 23 Dec 19
Meget fin service. God reparation og ikke så lang ventetid sin på andre værkstederMuligt at hente senere da de samarbejder med Kai Dige Bach tanken om mulighed for afhentning udenfor værkstedets åbningstiderBilen flot og ren både udvendigt og indvendigt
Se alle anmeldelser
js_loader

Personale

Alexander Kunde

Værkfører, mekanisk afdeling

Alexander@autostreit.dk

Nicolaj Møller

Værkstedschef

Nikolaj@autostreit.dk

John Pedersen

Mekaniker

Henrik Hansen

Bosch systemtekniker

Tino Feldt

Karrosseritekniker lærling

Martin Stage Rasmussen

Mekanikerlæring

Søren Jacobsen

Bosch Systemtekniker

Jonas Eilersen

Mekanikerlærling

Victor

Mekanikerlæring

Bastian Jensen

Mekanikerlærling

Philip

Værkfører skadecenter

philip@autostreit.dk

Michelangelo Lund

Assisterende værkfører, Skadecenter

Michael Holm

Karrosseritekniker

Tamas Petro

Montør, skadecenter

Lars Bo Strandgaard

Chauffør

Dina Ebert

Kontorassistent

Dina@autostreit.dk

Svedlana

Rengøring

Jill Streit

Administration

Katja Wulff Rydicher

Kundemodtager

Katja@autostreit.dk

Johnny Streit

Direktør

Johnny@autostreit.dk

Contact Form

Klausdalsbrovej 495
2730 Herlev

 44 91 26 63

 E-mail